Vælg sprog
Flytte-hjemmefra-pakke 2
Før musen henover billedet for at zoome
Flytte-hjemmefra-pakke 2
Flytte-hjemmefra-pakke 2
Flytte-hjemmefra-pakke 2
Flytte-hjemmefra-pakke 2

Flytte-hjemmefra-pakke 2

DKK 1.200,00
   På lager
Antal
Vi har samlet den ultimative startpakke fyldt med kvalitetsdesign til ham eller hende, der er ved at flyve fra reden. At flytte hjemmefra er et stort skridt, som kræver mange forskellige fornødenheder – med denne pakke har vi samlet nogle af de vigtigste.

Gaven består af vores bløde, mørkegrønne badehåndklæder og gæstehåndklæder i bomuldsfrotté, som ikke alene udmærker sig ved fantastiske tørreegenskaber, men samtidig tilfører badeværelset et luksuriøst udtryk. Med de ternede COLOURS viskestykker i en kraftig hør- og bomuldskombination, EGYPT køkkenhåndklæderne i bomuld og LINEN karkludene i 100 % hør er pakken samtidig fyldt med klassisk design til køkkenets mange gøremål. En gaveidé, som oser af hverdagsluksus, funktionalitet og langtidsholdbart design.

Klæd udflytteren godt på til sin nye tilværelse med kvalitet, der holder år efter år.

Gaven indeholder:

1 stk. CANVASTASKE
2 stk. Badehåndklæder, str. 70 x 140 cm i farven Dusty Army
2 stk. Gæstehåndklæder, str. 40 x 70 cm i farven Dusty Army
2 stk. COLOURS viskestykker i farven Army Green
1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde i farven Deep Blue
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Deep Blue

Normalpris DKK 1.600
Pakkepris DKK 1.200

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.