Vælg sprog
Flytte-hjemmefra-pakker
Farver
1 stk
3 stk

Flytte-hjemmefra-pakker

Kender du en, der skal til at flytte hjemmefra for første gang? At flytte hjemmefra er et stort skridt, og der er meget at tænke på, når man tager hul på et nyt kapitel uden for hjemmets faste rammer. Vi har forsøgt at gøre den første flytning lidt lettere med tre startpakker fyldt med kvalitetsdesign til ham eller hende, der er ved at flyve fra reden. Pakkerne består af et udvalg af de vigtigste tekstiler til alle hjemmets rum – håndklæder, viskestykker, karklude og meget mere. Alt sammen i den velkendte og elskede damaskkvalitet.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.