Vælg sprog
FLECKED plaid Grey/Black
Før musen henover billedet for at zoome
FLECKED plaid Grey/Black
FLECKED plaid Grey/Black
FLECKED plaid Grey/Black

FLECKED plaid Grey/Black

DKK 1.490,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

En eksklusiv blød strikket plaid, som skaber en afslappet stemning og et varmt udtryk i rummet. Med sit tosidede design og elegante grå og sorte farve er den bløde plaid en klassisk skønhed.

Plaiden er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. FLECKED designet er en del af en serie puder og plaider, som komplementerer hinanden og indretningen på smukkeste vis. Alle i strik, men med hver sin unikke struktur.

Kontraster mødes på plaidens to sider. Grå møder sort. Mønsterstrik møder glatstrik, begge i en skøn kvalitet, der luner på kølige dage og aftener. Plaiden er smuk i brug såvel som henslængt i sofaen eller i en kurv i stuen.

Se også matchende puder.

FLECKED er strikket i 50 % uld og 50 % bomuld. Plaiden måler 120 x 180 cm.


Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  Relaterede varer
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.