Vælg sprog
FINNSDÓTTIR viskestykke Jade Green
Før musen henover billedet for at zoome
FINNSDÓTTIR viskestykke Jade Green
FINNSDÓTTIR viskestykke Jade Green

FINNSDÓTTIR viskestykke Jade Green

Før DKK 140,00
DKK 84,00
Spar DKK 56,00
Pris pr. stk.. v/1 stk.: DKK 84,00
Pris pr. stk.. v/2 stk.: DKK 72,50
   På lager
Antal
40%
Design: Thora Finnsdóttir

Et klassisk viskestykke i moderne streg med stjernen som bærende designelement. Det grønne viskestykke er i sin essens så elegant, at det er en glæde både at skue og bruge. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

I farven Jade Green vækkes stjernemønstret til live i en harmonisk grøn farve. Et elegant farvestrejf i køkkenet, skøn ved juletid, men mindst lige så smuk resten af året, hvor naturens grønne nuancer beroliger øjet og lyser op uden at dominere.

Bag designet står den dansk-islandske keramiker Thora Finnsdottir. Hendes keramiske univers og unikke formgivning er blevet transformeret til vævninger i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Viskestykket har et levende og legende grid, som puster nyt liv i det universelle stjernemotiv, der hører julen til – og minder os om universets storhed resten af året.

FINNSDOTTIR designet fås også som dug.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.
Om viskestykker:
  • Vævet af 50% bomuld og 50% hør

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

  • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

  • Produktet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
TRIPP sengetøj white
TRIPP sengetøj white Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os