Vælg sprog
FINNSDÓTTIR damaskdug White
Før musen henover billedet for at zoome
FINNSDÓTTIR damaskdug White
FINNSDÓTTIR damaskdug White
FINNSDÓTTIR damaskdug White
FINNSDÓTTIR damaskdug White

FINNSDÓTTIR damaskdug White

DKK 1.290,00


   På lager
Antal
Design Thora Finnsdottir

En klassisk juledug i moderne streg med stjernen som stemningsskabende designelement. Dugen har en pletafvisende overflade, som er kærkommen ved julens måltider, og er i sin essens så elegant, at den hurtigt bliver uundværlig på julebordet i årene, der kommer.

Bag designet står den dansk-islandske keramiker Thora Finnsdottir. Hendes keramiske univers og unikke formgivning er blevet transformeret til vævninger i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Dugen har et levende og legende grid, som puster nyt liv i det universelle stjernemotiv, der hører julen til.

Den hvide FINNSDÓTTIR juledug er en nyklassiker, som med sin enkle skønhed inviterer æstetikken til bords og lader et væld af stjerner lyse op. Et elegant underlag for en snehvid opdækning og mindst lige så fin i selskab med alle julens farver, både de traditionelle og nye julefarver.  

FINNSDOTTIR designet fås også som viskestykke.

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.