Vælg sprog
FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic
Før musen henover billedet for at zoome
FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic
FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic
FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic
FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic

FINNSDÓTTIR damask dug North Atlantic

DKK 1.580,00


   På lager
Antal
Design: Thora Finnsdóttir

Den grønne FINNSDOTTIR juledug er i en moderne streg med stjernen som stemningsskabende designelement. Dugen har en pletafvisende overflade, som er kærkommen ved julens måltider, og er i sin essens så elegant, at den hurtigt bliver uundværlig på julebordet i årene, der kommer.

Den klassiske dug lanceres i et begrænset antal i farven North Atlantic. Den vidunderlige farve med referencer til eukalyptus, grannåle og andet grønt i juletiden gør sammen med de smukke stjerner FINNSDOTTIR juledugen til et raffineret islæt i borddækningen. Stilfuld og elegant til julens mange stunder ved bordet, hvor det grønne leje er smukt sammen med julens farveskala, lige fra traditionelle julefarver til en moderne og afdæmpet nordisk jul.

Bag designet står den dansk-islandske keramiker Thora Finnsdottir. Hendes keramiske univers og unikke formgivning er blevet transformeret til vævninger i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Dugen har et levende og legende grid, som puster nyt liv i det universelle stjernemotiv, der hører julen til.

Desuden fås designet også som viskestykke.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.