Vælg sprog
FEATHER FOREST sengetøj Storm
Før musen henover billedet for at zoome

FEATHER FOREST sengetøj Storm

Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Spar DKK 480,00   På lager
Antal
40%
Design: Susanne Rützou

I 25 år har Susanne Rützou været synonym med fashionabelt modedesign – med fokus på kvalitet, organiske mønstre og et feminint udtryk. Netop disse elementer går igen i hendes design for Georg Jensen Damask: FEATHER FOREST. Designet består af smukke håndtegnede skove af små lette fjer, der svæver let hen over tekstilet i den velkendte damask-kvalitet.

Susanne Rützou: ”Samarbejdet med Georg Jensen Damask var en unik mulighed for at prøve noget nyt. Det var et oplagt projekt at kaste mig ud i, da de laver nogle lækre og smukke ting. Jeg har let ved at identificere mig med deres univers, hvor de – ligesom jeg – ofte finder inspirationskilder i naturen.”

Mix og match med LIQUID STRIPE sengetøj, ligeledes designet af Rützou.

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Mest populære
TRIPP sengetøj Fir Green
TRIPP sengetøj Fir Green Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Dune
TRIPP sengetøj Dune Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
CLOVER sengetøj Rye
CLOVER sengetøj Rye Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Misty Rose
TRIPP sengetøj Misty Rose Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.