Vælg sprog
FAIRYTALE set Rose
Før musen henover billedet for at zoome
FAIRYTALE baby sengetøj Rose
FAIRYTALE baby sengetøj Rose
FAIRYTALE baby sengetøj Rose
FAIRYTALE baby sengetøj Rose

FAIRYTALE baby sengetøj Rose

DKK 490,00


   På lager
Antal
Design: Sonia Brandes

Eksklusivt og eventyrligt sengetøj til familiens mindste. Ren hverdagsluksus, prydet med de fineste danserinder med inspiration fra et af H.C. Andersens verdensberømte eventyr.

FAIRYTALE designet er baseret på Den Standhaftige Tinsoldat, fortolket af den danske billedkunstner Sonia Brandes. Hun har gennem årtier udfoldet sig inden for kunsten at klippe i papir og har med papir og saks skabt et unikt papirklip i form af den nydelige danserinde fra H.C. Andersens eventyr, som nu er vævet så smukt ind i sengetøjet.

I den sarte rosa pastelfarve sender sengetøjet de små og lidt større piger af sted til drømmeland svøbt i den ypperste, bløde kvalitet og poetisk design. Et baby- og juniorlagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

FAIRYTALE designet fås også i lyseblå med tinsoldaten som motiv.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os