Vælg sprog
FACET sengetøj Quarts
Før musen henover billedet for at zoome
FACET sengetøj Quarts
FACET sengetøj Quarts

FACET sengetøj Quarts

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: Jette Nevers

Raffineret sengetøj med et klassisk, luksuriøst udtryk. Facetmønstrets enkle geometriske former og regelmæssighed skaber en særegen ro og harmoni, som sammen med den høje kvalitet gør det til ren selvforkælelse.

FACET er designet i 1980’erne af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin indsigt i væveteknik har hun skabt et feteret design, hvor damaskvævningen udnyttes til at skabe et elegant skyggespil i facetmønstret.

I farven Quarts fås et elegant skandinavisk udtryk med de stilsikre gråtoner, som har noget ekstravagant over sig og altid vil klæde soveværelset. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
TRIPP sengetøj white
TRIPP sengetøj white Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Misty Rose
TRIPP sengetøj Misty Rose Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
ARNE JACOBSEN sengetøj White
ARNE JACOBSEN sengetøj White Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
DOTS sengetøj Pearl grey
DOTS sengetøj Pearl grey Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
FACET Yellow sengetøj
FACET Yellow sengetøj Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
CLOVER sengetøj Rye
CLOVER sengetøj Rye Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os