Vælg sprog
FACET sengetøj Jade Green
Før musen henover billedet for at zoome
FACET sengetøj Jade Green
FACET sengetøj Jade Green
FACET sengetøj Jade Green

FACET sengetøj Jade Green

DKK 1.200,00   På lager
Antal

Raffineret sengetøj i den smukkeste grønne farve med et klassisk, luksuriøst udtryk. Facetmønstrets enkle geometriske former og regelmæssighed skaber en særegen ro og harmoni, som sammen med den høje kvalitet gør sengetøjet til ren selvforkælelse.

I farven Jade Green klædes sengetøjet på i en jadegrøn farvetone, der lyser blidt op i soveværelset og tager forårets livskraft med ind i sommeren og videre til efterår og vinter. Med ekstra pudebetræk i nogle af FACET kollektionens øvrige farver kan du understrege en eksklusiv hotelstemning.

FACET er designet i 1980’erne af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin indsigt i væveteknik har hun skabt et feteret design, hvor damaskvævningen udnyttes til at skabe et elegant skyggespil i facetmønstret.

FACET sengetøjet fås i flere klassiske farver, herunder også til baby og junior. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.