Vælg sprog
FACET sengetæppe Ecru/Black
Før musen henover billedet for at zoome
FACET sengetæppe Ecru/Black
FACET sengetæppe Ecru/Black
FACET sengetæppe Ecru/Black
FACET sengetæppe Ecru/Black
FACET sengetæppe Ecru/Black

FACET sengetæppe Ecru/Black

DKK 1.590,00


   På lager
Antal
Design Jette Nevers

Lækkert sengetæppe med et blødt, luksuriøst udtryk i 100 % bomuld af høj kvalitet. Sengetæppet ligger tungt og godt på sengen, så den altid fremtræder indbydende, og indhyller både sengen og soveværelset i en følelse af luksus, hygge og ro.

Det smukke geometriske facetmønster træder frem i en klassisk farvesætning af råhvid og mat sort, der i al sin enkelhed og elegance klæder soveværelset og er lige så fin i sommerhuset som i lejligheden i byen.

FACET er designet i 1980’erne af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin indsigt i væveteknik har hun skabt et feteret design, der er kendt og elsket fra sengetøjet af samme navn. I den nye fortolkning er facetmønstret bærende designide i sengetæppet, hvor det er skaleret op i et smukt møde mellem to kontrastfarver.

Selvom FACET sengetæppet spiller hovedrollen i dagtimerne, er det oplagt at kombinere det med klassisk sengetøj, ikke mindst det ensfarvede  FACET sengetøj, der bærer det oprindelige facetmønster.

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.