Vælg sprog
FACET baby og junior sengetøj Powder Blue
Før musen henover billedet for at zoome
FACET baby og junior sengetøj Powder Blue
FACET baby og junior sengetøj Powder Blue

FACET baby og junior sengetøj Powder Blue

DKK 520,00


   På lager
Antal
Design Jette Nevers

Raffineret baby- og juniorsengetøj med et klassisk, luksuriøst udtryk. Ren hverdagsluksus til de små. Facetmønstrets enkle geometriske former og regelmæssighed skaber en særegen ro og harmoni, og den ægyptiske bomuld er blød og behagelig mod den sarte hud.  

FACET er designet i 1980’erne af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med sin indsigt i væveteknik har hun skabt et feteret design, hvor damaskvævningen udnyttes til at skabe et elegant skyggespil i facetmønstret.

Den vidunderlige Powder Blue farve svøber baby og junior i himlens farver. Bløde og afdæmpede blå nuancer, der tilfører liv og en mild nordisk følelse til børneværelset. Et baby- og juniorlagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

FACET designet fås også til voksne.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.