Vælg sprog
Få dit eget navn indvævet
Før musen henover billedet for at zoome
Få dit eget navn indvævet
Få dit eget navn indvævet
Få dit eget navn indvævet

Få dit eget navn indvævet

DKK 420,00
Indtast de ønskede navne i det hvide felt :
   På lager
Antal
Få dit eget navn indvævet i vores SQUARE håndklæde eller giv et personligt håndklæde til en, du holder af. Vores populære håndklæder med indvævet navn er en oplagt gaveidé til designelskeren, der fortjener en helt særlig gave – eller som ren selvforkælelse til dig selv. Du bestemmer navnet, så sørger vi for at indvæve det i vores luksuriøse SQUARE badehåndklæde i den blødeste kvalitet.

Skal du med på den kommende vævning af SQUARE navnefrotté, så kører vi en ny runde af bestillinger til og med d. 31. oktober 2019 med efterfølgende levering i marts 2020.

SQUARE er designet af Bent Georg Jensen i 1970 og hed dengang TERN. I dag fås det populære navnefrotté i en skifergrå farvekombination som badehåndklæde og måler 75 x 150 cm. SQUARE vejer 610 g/m2 og er vævet i egyptisk bomuld.

Indtast de ønskede navne i det hvide felt; bestilles der flere håndklæder adskilles med komma.

Du kan vælge at få vævet både personnavne eller navnet på din båd, dit hus eller din virksomhed. Navnet bliver vævet med versaler og må maks. indeholde 14 karakterer inkl. eventuelle mellemrum.

Vi gør dog opmærksom på, at vi har en begrænset mængde til rådighed, så vi kan være nødt til at stoppe med at tage imod ordrer tidligere end den 16. juni 2019. Bemærk: Vi hæver beløbet på kortet, umiddelbart efter ordreafgivelsen.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.