Vælg sprog
ENGESVIK by hand damaskdug Winter Grey
Før musen henover billedet for at zoome
ENGESVIK by hand damaskdug Winter Grey
ENGESVIK by hand damaskdug Winter Grey
ENGESVIK by hand damaskdug Winter Grey

ENGESVIK by hand damaskdug Winter Grey

DKK 1.290,00


   På lager
Antal
Design: Andreas Engesvik

Den elegante håndtegnede streg gør ENGESVIK by hand til en unik damaskdug, hvor håndværket træder tydeligt frem.

Bag designet står den norske designer Andreas Engesvik. Det håndtegnede mønster på dugen hylder tanken om det enkle liv og er skabt i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Stregerne er vævet ind i dugen med en tråd, der er en anelse lysere end den grå baggrundsfarve, og selve vævningen er en kompliceret affære, når det uens tryk fra blyanten skal efterlignes ved væven. Resultatet er et mønster med en grafisk lethed og iboende menneskelighed. Denne damaskdug har fået en efterbehandling, der beskytter dugen mod pletter og snavs. Læs mere om efterbehandlingen

I farven Winter Grey får damaskdugen et særligt elegant udtryk, når vinterhimlens smukke grå nuancer mødes i det håndtegnede design. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det personlige udtryk.

Designet  ENGESVIK by hand fås også i sengetøj .

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om Damaskduge med overfladebehandling:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Produktet er efterbehandlet, så det er beskyttet mod pletter og snavs.

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af duge, da det giver et glattere resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Duge med overfladebehandling kan bruges over en længere periode og tørres af med en klud da væsker lægger sig som perler på overfladen. Overfaldebehandlingen aftager ved vask, men opretholdes til efter 10-15 gange vask.

  • Kan stryges, men max på 150°C (2 prikker)

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-25 cm. i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os