Vælg sprog
ENGESVIK by hand sengetøj Navy Blazer
Før musen henover billedet for at zoome
ENGESVIK by hand sengetøj Navy Blazer
ENGESVIK by hand sengetøj Navy Blazer

ENGESVIK by hand sengetøj Navy Blazer

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: Andreas Engesvik

Klassisk sengetøj med en luksuriøs feel og personligt præg. Det elegante håndtegnede design gør ENGESVIK by hand til unikt sengelinned i damask, hvor håndværket er bærende kraft.  

Bag designet står den norske designer Andreas Engesvik. Det håndtegnede mønster hylder tanken om det enkle liv og er skabt i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Stregerne er vævet ind i sengetøjet med en tråd, der er en anelse lysere end den mørkeblå baggrundsfarve, og selve vævningen er en kompliceret affære, når det uens tryk fra blyanten skal efterlignes ved væven. Resultatet er et mønster med en grafisk lethed og iboende menneskelighed.

I farven Navy Blazer får sengetøjet et særligt elegant og sofistikeret udtryk, når de dybe blå nuancer mødes i det håndtegnede design. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

ENGESVIK by hand designet fås også som dug, dækkeserviet og bordløber.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.