Vælg sprog
ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss
Før musen henover billedet for at zoome
ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss
ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss

ENGESVIK by hand damaskdug Blue Abyss

DKK 1.290,00


   På lager
Antal
Design: Andreas Engesvik

Den elegante håndtegnede streg gør ENGESVIK by hand til en unik damaskdug, hvor håndværket træder tydeligt frem.

Bag designet står den norske designer Andreas Engesvik. Det håndtegnede mønster på dugen hylder tanken om det enkle liv og er skabt i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask. Stregerne er vævet ind i dugen med en tråd, der er en anelse lysere end den blå baggrundsfarve, og selve vævningen er en kompliceret affære, når det uens tryk fra blyanten skal efterlignes ved væven. Resultatet er et mønster med en grafisk lethed og iboende menneskelighed. Denne damaskdug har fået en efterbehandling, der beskytter dugen mod pletter og snavs. Læs mere om efterbehandlingen

I farven Blue Abyss får damaskdugen et eksklusivt og dramatisk udtryk, når ædelt håndværk og unikke streger forenes i de noble mørkeblå farvetoner. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det personlige udtryk.

Se også de andre smukke duge her.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.