Vælg sprog

Elegant og uformel sommer med hør


At dække et bord og gøre sig umage, hvad enten det er for sig selv eller for sine gæster, er en glæde, der sætter stemningen omkring bordet. Et veldækket bord sætter nemlig ramme og stemning, og smitter automatisk af på det gode selskab til både hverdag og fest. Georg Jensen Damask lancerer nu den smukke PLAIN hørdug med tilhørende servietter, og sætter en satinvævet streg under, at det skal være både let og ligetil at dække et elegant middagsbord.

PLAIN dugen er en nyhed i Georg Jensen Damask kollektion, og er satinvævet i 100 % hør. En af fordelene ved hør er, at det slidstærke materiale holder sig smukt år efter år, og med et uformelt og samtidig elegant udtryk, er hør det perfekte materiale til boligens moderne klassikere.

PLAINs satinvævede hørtekstur er både blød og tung, men først og fremmest luksuriøs, og PLAIN har et elegant look, selvom den ikke er nystrøget. Dugen matcher PLAIN hørservietter – begge med broderet logo. PLAIN servietterne er ligeledes vævet i 100% hør, og er blødere og lettere end de klassiske servietter i kollektionen. PLAIN servietterne tilfører et rustikt og afslappet look til borddækningen, hvad enten de matches med PLAIN dugen, eller klæder et træbord med sit naturlige udtryk.

PLAIN serien er et elegant, men uformelt udgangspunkt for det dækkede bord, og gør sig perfekt til sommerens selskaber og afslappede hverdagsaftener omkring bordet.

Både PLAIN dug og servietter fås i farven Grey, til priser fra 1690 kr. for størrelsen 140 x 250 cm for dug og 120 kr. pr. serviet eller 110 kr. pr. stk. ved køb af fire servietter. Forhandles i Georg Jensen Damask profilbutikker landet over og på damask.dk. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 75 52 27 00.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.