Vælg sprog
EGYPT køkkenhåndklæder Walnut
Før musen henover billedet for at zoome
EGYPT køkkenhåndklæder Walnut
EGYPT køkkenhåndklæder Walnut

EGYPT køkkenhåndklæder Walnut

DKK 120,00
   På lager
Antal
Det tidløse køkkenhåndklæde er vævet i blød egyptisk bomuld af højeste kvalitet, der sikrer en fantastisk tørreevne. Køkkenhåndklædet har en skøn brun farve og er luksuriøs funktionalitet i køkkenet, hvor det skaber en elegant helhed sammen med viskestykker og lækkert køkkentøj.  

I farven Walnut har køkkenhåndklædet en smuk brun nuance, der er mild og beroligende for øjet. Det valnøddefarvede køkkenhåndklæde klæder alle årstider og stilarter, lige fra landkøkkenet til det stilrene hvide køkken, og er nemt at kombinere med yndlingsfarven.

Bag designet står Christine Raundahl, der arbejder med både tryk og vævning. Med EGYPT har hun skabt et smukt vævet mønster, der i udtryk og enkelhed harmonerer med kollektionen af viskestykker, men også er dekorativt på egen hånd. Siden lanceringen er køkkenhåndklædet med samme størrelse som et viskestykke blevet en klassiker, der løbende tilpasses farveskalaen i kollektionen.

Størrelsen på køkkenhåndklædet er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.