Vælg sprog
EGYPT køkkenhåndklæder Deep Blue
Før musen henover billedet for at zoome
EGYPT køkkenhåndklæder Deep Blue
EGYPT køkkenhåndklæder Deep Blue
EGYPT køkkenhåndklæder Deep Blue

EGYPT køkkenhåndklæder Deep Blue

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Christine Raundahl

Det tidløse køkkenhåndklæde er i blød bomuld af højeste kvalitet, der sikrer en fantastisk tørreevne. Et køkkenhåndklæde er luksuriøs funktionalitet i køkkenet, hvor det skaber en elegant helhed sammen med viskestykker og lækkert køkkentøj.  

Bag designet står Christine Raundahl, der arbejder med både tryk og vævning. Med EGYPT har hun skabt et smukt vævet mønster, der i udtryk og enkelthed harmonerer med kollektionen af viskestykker, men også er smukt på egen hånd. Siden lanceringen er køkkenhåndklædet med samme størrelse som et viskestykke blevet en klassiker, der løbende tilpasses farveskalaen i kollektionen.

I mørkeblå indgår køkkenhåndklædet i en stærk tradition, hvor blå til alle tider har klædt køkkenet på. Et praktisk såvel som elegant og klassisk farvevalg.

Til EGYPT køkkenhåndklædet i farven Deep Blue matcher ARNE JACOBSEN viskestykkerne i Dark Blue, BECKER viskestykkerne i Deep Blue og ABILD viskestykkerne i Deep Blue.

Størrelsen på køkkenhåndklædet er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.