Vælg sprog
EGYPT køkkenhåndklæde Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
EGYPT køkkenhåndklæde Dusty Lavender
EGYPT køkkenhåndklæde Dusty Lavender

EGYPT køkkenhåndklæde Dusty Lavender

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Christine Raundahl

Det tidløse, lavendelfarvede køkkenhåndklæde er i blød egyptisk bomuld af højeste kvalitet, der sikrer en fantastisk tørreevne. Et køkkenhåndklæde er luksuriøs funktionalitet i køkkenet, hvor det skaber en elegant helhed sammen med viskestykker og lækkert køkkentøj.  

I farven Dusty Lavender bidrager køkkenhåndklædet med et blidt lilla farvestrejf, der vil klæde både landkøkkenet, snedkerkøkkenet og mere minimalistiske indretninger med sin reference til lysende lavendelmarker under sydlige himmelstrøg. Farven er rig på fransk lethed og langsomhed som modvægt til en travl hverdag.

Bag designet står Christine Raundahl, der arbejder med både tryk og vævning. Med EGYPT har hun skabt et smukt vævet mønster, der i udtryk og enkelthed harmonerer med kollektionen af viskestykker, men også er dekorativt på egen hånd. Siden lanceringen er køkkenhåndklædet med samme størrelse som et viskestykke blevet en klassiker, der løbende tilpasses farveskalaen i kollektionen.

Størrelsen på køkkenhåndklædet er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.