Vælg sprog

EFTERÅRETS BOLIGACCESSORIES

Inden længe er det tid til bløde tæpper, varm te og stearinlys, når efterårets mørke måneder for alvor får sit tag. Dette efterår lancerer vi en række boligaccessories i blød velour og lun strik, skabt til at passe sammen på kryds og tværs af husets rum. PEARL, KUBUS og COSY COTTON er en serie af puder, senge­tæpper og plaids, som smukt komplimenterer hinandens forskellige teksturer og farver, og tilføjer et strejf af hverdagsluksus i soveværelset og dagligstuen.

KUBUS

Det smukke design KUBUS er oprindeligt designet af Bent Georg Jensen og har tidligere været i kollektionen som dug. Mønstret består af rækker i zig zag og ruder med gåseøje-mønster, som giver en næsten tredimensionel effekt. Det oprindelige design får nu nyt liv og overføres til puder og sengetæppe i en blød og lækker velour-kvalitet. Det skan­dinaviske, enkle og grafiske mønster får sammen med den tunge og ekstra­vagante kvalitet et både nutidigt og tidløst look, som klæder både sove­værelset og stuen. KUBUS er vævet i 60% bomuld og 40% viscose. Senge­tæppet fås i farverne Navy Blazer og Castlerock i størrelserne 190x260 cm og 260x260 cm til henholdsvis 1.590 kr. og 1.790 kr. Puder fås i størrelsen 50x50 cm og koster 550,- og fås yderligere i farven Winetasting.PEARL
Puden PEARL har en rolig, glat overflade med en fin antydning af perlestrik, som elegant komplimenterer den lidt mere grove strik, som tæppet COSY COTTON er strikket i. PEARL puden blev lanceret sidste efterår, og udover de eksisterende farver Black, Grey og Brown, tilføjes nu den nye farve Off-white til serien. PEARL er strikket i 50% bomuld og 50% uld og fås i størrelsen 50x50 cm til 550,-.

COSY COTTON
Navnet siger næsten det hele. COSY COTTON er en let blød plaid, vævet i 100% bomuld, så du kan krybe sammen under det bløde tæppe, uden at det kradser. Det smukke COSY COTTON tæp­pet er strikket i en lidt grovere teks­tur, som tilføjer et rustikt og naturligt udtryk. COSY COTTON fås i de to af­dæmpede og neutrale farver, Grey og Navy og koster 990,- for størrelsen 130x180 cm.

Alle produkter forhandles i Georg Jensen Damask profilbutikker over hele landet og på www.damask.dk. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 75 52 27 00.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.