Vælg sprog
Dronning Silvias Påskedug
Før musen henover billedet for at zoome
Dronning Silvias Påskedug
Dronning Silvias Påskedug
Dronning Silvias Påskedug
Dronning Silvias Påskedug
Dronning Silvias Påskedug
Dronning Silvias Påskedug

Dronning Silvias Påskedug

DKK 1.485,00


   På lager
Antal
For at støtte World Childhood Foundation og bekæmpelsen af overgreb mod børn, har H.M. Dronning Silvia af Sverige besluttet at udlåne designet fra sin personlige påskedug, som blev vævet i anledning af hendes 60-års fødselsdag. Dugen har, med sit elegante design, vakt glæde hos kongefamilien gennem mange år.

Dronning Silvias Påskedug er designet af H.M. Dronning Silvia i samarbejde med den danske designer Diana Holstein, som også har arbejdet for blandt andre Ralph Lauren, Tiffany & Co. og Royal Copenhagen. Dugen er damaskvævet i 100 % egyptisk bomuld og måler 140 x 250 cm.

Georg Jensen Damask er stolte af at kunne støtte World Childhood Foundation ved at væve og sælge dugen. For hver solgt dug går der ubeskåret DKK 750.- til fondens projekter.

Sammen med dugen modtager du et Childhood-armbånd til en værdi af DKK 75.-, som en tak og et symbol på din støtte til udsatte børn og organisationen. Dronning Silvias Påskedug fås i farverne White og Yellow.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.