Vælg sprog
DOTS sengetøj Pearl grey
Før musen henover billedet for at zoome

DOTS sengetøj Pearl grey

Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Spar DKK 480,00   På lager
Antal
40%
Design: Puk Lippmann

Prikker er på en gang klassiske og humoristiske. De giver sammen med de sarte farver og den bløde, egyptiske bomuld et meget unikt og fint udtryk, som til trods for prikkernes levende og legende karakter er meget roligt og velafbalanceret og derfor skaber en perfekt ramme, når de små skal lægges til ro.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DOTS sengetøj Vintage Lilac
DOTS sengetøj Vintage Lilac Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os