Vælg sprog

DonationerProduktionschef Christian Borch overrækker eksamenbevis for gennemført væver-uddannelse.
Det gode håndværk er fundamentet for alle produkter i vores kollektion, og det er derfor vigtigt for os at være med til at støtte vævekunsten, så vi fortsat holder håndværket i hævd.

Hver gang du køber håndvævede produkter, som PUK viskestykker og 1862 gæstehåndklæder, støtter vi uddannelse af vævere på et lille væveri i byen Karur i det sydlige Indien, så vi medvirker til at bevare håndværket og traditionen, som til enhver tid er grundlaget for al tekstilproduktion.

Desuden tegner vi en livs- og sundhedsforsikring for væverne og deres ægtefæller, så de kan få privat lægehjælp, hvilket i Indien kan gøre en stor forskel, hvis man rammes af sygdom eller en ulykke.GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.