Vælg sprog
Susanne Nors
Farver
3 stk
2 stk
2 stk
2 stk

Susanne Nors

Susanne Nors (f. 1966) uddannet tekstildesigner fra Designskolen i Kolding i 2016. Hun er væver i traditionel forstand og meds stor kærlighed for det gode og gennemtænkte håndværk. Med en møbelsnedker som far, omgivet af mahogni og palisander, ligger glæden og kærligheden til de gode materialer og det gedigne håndværk naturligt i hendes DNA.

Susanne Nors er meget optaget af materialer, farver, overflader og teksturer, samt hvordan hun derigennem kan påvirke en stemning i rummet og give brugeren gode oplevelser i hverdagen. Susanne arbejder gerne i spændingsfeltet mellem det velkendte og det fascinerende – det man ikke helt kan greje. For hende er det vigtigt at slutproduktet har en nyttig funktionsværdi, for godt design handler ikke blot om æstetik, men om at gøre produktet bedre end hvad der allerede findes i forvejen.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.