Vælg sprog
DAISY damaskdug Sunbeam
Før musen henover billedet for at zoome
DAISY damaskdug Sunbeam
DAISY damaskdug Sunbeam

DAISY damaskdug Sunbeam

DKK 1.260,00


Antal
Design: Lisbeth Bennedsen

Motivet gør sammen med den høje kvalitet DAISY til en tidløs klassiker. Damaskdugen prydes af et fint og idyllisk blomsterflor, og de små margueritters lette, grafiske udtryk fremkalder varme minder om solrige dage.

DAISY blev oprindeligt designet af den danske væver og tekstildesigner Lisbeth Bennedsen i 1980’erne. Vores arkiv er fuld af smukke tekstildesigns med tidløs appel, og DAISY er blevet fundet frem for på ny at fortælle sin blomstrende historie.

Med sin sartgule farve er damaskdugen en ny klassiker til påskebordet. Men den vil vække lige så stor lykke og være et lysende solstrejf i løbet af foråret og sommeren, ikke mindst ved havebordet. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

DAISY damaskdug fås også som bordløber, dækkeservietter og matchende servietter.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os