Vælg sprog
COSY COTTON plaid Grey
Før musen henover billedet for at zoome
COSY COTTON plaid Grey
COSY COTTON plaid Grey
COSY COTTON plaid Grey
COSY COTTON plaid Grey

COSY COTTON plaid Grey

DKK 990,00
   På lager
Antal
En skøn strikket bomuldsplaid, som i selve sit design og materialevalg udstråler hygge og varme. Blød og sanselig luksus i den lækreste bomuld, som er yderst behagelig at lune sig ved året rundt.

Plaiden er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. COSY COTTON designet er en del af en serie puder og plaider, som komplementerer hinanden og indretningen på smukkeste vis. Alle i strik, men med hver sin unikke struktur.

I Grey er en klassisk nordisk farveskala i spil. Den grå farve lader det elegante strikdesign træde frem i en organisk helhed med de råhvide detaljer. Plaiden er smuk i brug såvel som henslængt i sofaen eller i en kurv i stuen.

Se også matchende puder.

COSY COTTON er vævet i 100 % bomuld. Plaiden måler 130 x 180 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os