Vælg sprog
COMET viskestykker Walnut
Før musen henover billedet for at zoome
COMET viskestykker Walnut
COMET viskestykker Walnut
COMET viskestykker Walnut
COMET viskestykker Walnut

COMET viskestykker Walnut

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk viskestykke i en smuk brun farve og et tidløst såvel som elegant stribet design fra arkiverne. Kombinationen af hør og bomuld giver en fantastisk tørreevne, der er uundværlig i køkkenet.

I farven Walnut går farve og design op i en højere enhed. Viskestykket har et gennemført klassisk udtryk med sine varme brune nuancer kombineret med hvide og blå striber, der aldrig går af mode. Smuk i selskab med naturmaterialer som træ, granit og marmor såvel som i det tidløse hvide køkken.

COMET designet er skabt i 1979 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det grafiske mønster tager udgangspunkt i en klassisk strib, der løber som en rød tråd gennem damaskkollektionen og findes i forskellige fortolkninger. Her i en udgave, hvor bredden på de vertikale blå og hvide striber veksler og sammen med vævningen skaber en smuk dynamik i designet.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.