Vælg sprog
COMET viskestykker Flint Grey
Før musen henover billedet for at zoome
COMET viskestykker Flint Grey
COMET viskestykker Flint Grey

COMET viskestykker Flint Grey

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk viskestykke i en elegant grå farve og et tidløst stribet design fra arkiverne. Kombinationen af hør og bomuld giver en fantastisk tørreevne, der er uundværlig i køkkenet.

Med farven Flint Grey opnås et gennemført klassisk udtryk, og det mørkegrå viskestykke er både praktisk og stilfuldt i alt fra snedkerkøkkenet til et mere minimalistisk køkkenunivers. Et farvevalg der behager øjet på tværs af trends.

COMET designet er skabt i 1979 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det grafiske mønster tager udgangspunkt i en klassisk strib, der løber som en rød tråd gennem damaskkollektionen og findes i forskellige fortolkninger. Her i en udgave, hvor bredden på de vertikale grå og hvide striber veksler og sammen med vævningen skaber en smuk dynamik i designet.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.Om viskestykker:
  • Vævet af 50% bomuld og 50% hør

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

  • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

  • Produktet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
TRIPP sengetøj white
TRIPP sengetøj white Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os