Vælg sprog
COLOURS viskestykker Jet Black
Før musen henover billedet for at zoome
COLOURS viskestykker Jet Black
COLOURS viskestykker Jet Black
COLOURS viskestykker Jet Black

COLOURS viskestykker Jet Black

DKK 140,00
   På lager
Antal
Et smukt viskestykke med en elegant fortolkning af de klassiske køkkentern i sort med et strejf af grå. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

I farven Jet Black fås viskestykket i en længe efterspurgt sort variant, som kan noget helt særligt. Den tidløse gråsorte farveskala giver viskestykket en gennemført klassisk fremtoning med lige dele elegance, dybde og raffinement, som klæder alt fra snedkerkøkkenet til mere minimalistiske interiører. En flot ny ternet klassiker i køkkenet.

COLOURS viskestykket er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det ternede mønster skabes gennem de smukke farvefelter, der samtidig understreger selve vævningens kvalitet og karakter.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.