Vælg sprog
COLOURS viskestykker Army Green
Før musen henover billedet for at zoome

COLOURS viskestykker Army Green

DKK 140,00
   På lager
Antal
Et tidløst viskestykke i grønne nuancer med en elegant fortolkning af de klassiske køkkentern. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

I farven Army Green klædes viskestykket i smukke grønne toner fra den mørke ende af farveskalaen kombineret med en stilfuld blå kant. En flot ny ternet klassiker i køkkenet.

COLOURS viskestykket er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det ternede mønster skabes gennem de smukke farvefelter, der samtidig understreger selve vævningens kvalitet og karakter.

Se også matchende køkkenhåndklæde og karklude.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.