Vælg sprog
COLOURBLOCK viskestykker Deep Blue
Før musen henover billedet for at zoome
COLOURBLOCK viskestykker Deep Blue
COLOURBLOCK viskestykker Deep Blue

COLOURBLOCK viskestykker Deep Blue

DKK 120,00
   På lager
Antal
Et elegant viskestykke med en moderne og enkel æstetik. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

COLOURBLOCK viskestykket er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. De farvede felter er nøje afstemt i nuancer, der komplementerer hinanden, samtidig med at de på elegant vis væver sig ind i kollektionens øvrige designs og farvesætning.

I farven Deep Blue vækkes felterne til live med en kombination af dybe blå og brune farver, som inviterer vandet og træet inden for. Raffineret i snedkerkøkkenet og et varmt farvestrejf i det mere minimalistiske køkken.

Se også matchende køkkenhåndklæde og karklude.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.

Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.