Vælg sprog
CLOVER sengetøj Rye
Før musen henover billedet for at zoome
CLOVER sengetøj Rye
CLOVER sengetøj Rye

CLOVER sengetøj Rye

Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Spar DKK 600,00   På lager
Antal
50%
Design Rikke Hagen

Eksklusivt sengetøj i et design med respekt for historien. En smuk hvid kløverblomst pryder CLOVER sengetøjet og vækkes til live gennem en elegant leg med prikker, der favner både fortid og modernitet.

Designer Rikke Hagen har fundet inspiration i de hulkort, som vi tidligere har brugt i de traditionelle væveprocesser. Hulkortene minder meget om nutidens pixels, og designet og vævningen af sengetøjet lader kløveren blomstre i et møde mellem den moderne digitale verden og det gamle håndværk.

I farven Rye fremstår det enkle motiv dannet af prikker og pixels nedtonet og harmonisk, og de afdæmpede farver bidrager til et soveværelse, hvor sjælen kan finde ro. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af senget��jet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
TRIPP sengetøj white
TRIPP sengetøj white Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os