Vælg sprog
CHILDHOOD Damaskdug
Før musen henover billedet for at zoome
CHILDHOOD Damaskdug
CHILDHOOD Damaskdug
CHILDHOOD Damaskdug
CHILDHOOD Damaskdug

CHILDHOOD Damaskdug

DKK 1.485,00


   På lager
Antal
For at støtte World Childhood Foundation og bekæmpelsen af overgreb mod børn, har HM Dronning Silvia af Sverige besluttet at udlåne designet fra sin personlige påskedug, der blev vævet i anledning af hendes 60-års fødselsdag. CHILDHOOD dugen har, med dens elegante og klassiske design, vakt glæde hos kongefamilien gennem mange år.

CHILDHOOD dugen er designet af HM Dronning Silvia i samarbejde med den danske designer Diana Holstein, som også har arbejdet for blandt andre Ralph Lauren, Tiffany & Co. og Royal Copenhagen. CHILDHOOD er damaskvævet i 100 % egyptisk bomuld og måler 140 x 240 cm.

Bemærk, vævningen begynder i december, og dugen leveres derfor først i slutningen af april 2019.  

Georg Jensen Damask er stolte af at kunne støtte World Childhood Foundation ved at væve og sælge dugen. For hver solgt dug går der ubeskåret DKK 750.- til foreningens projekter.

Sammen med dugen modtager du et Childhood-armbånd til en værdi af DKK 75.-, som en tak og et symbol på din støtte til udsatte børn og organisationen. CHILDHOOD dugen fås i farverne White og Off-white/Yellow.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os