Vælg sprog
CANVASTASKE med logo
Før musen henover billedet for at zoome
CANVASTASKE med logo
CANVASTASKE med logo

CANVASTASKE med logo

DKK 75,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Alsidig taske i slidstærkt materiale. Perfekt over skulderen på en tur ned og handle, på stranden eller på udflugt. Tasken har en størrelse, som gør den velegnet til mange af de formål, der kræver mere plads end håndtasken.

CANVASTASKEN er desuden udstyret med en lille lomme til mobil og nøgler, så de ikke forsvinder på taskens bund.

Tasken er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet og kvalitet. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den kraftige, slidstærke bomuldskvalitet har et flot udtryk, som skaber et levende design til det moderne hverdagsliv. Tasken er grå, vævet i 100 % bomuld og med tryk i en mørkere grå nuance.

Tasken måler 40 x 45 cm.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.