Byd efteråret indenfor

Selvom sommersolens varme stråler stadig skinner dejligt, er der ikke længe til træernes grønne blade skifter farve til efterårets smukke røde, brune og orange nuancer. For at komme efteråret i møde er flere af GEORG JENSEN DAMASKs produkter blevet klædt i årstidens skønne farver, og de giver dig muligheden for at byde efteråret inden for i dit hjem.

Viskestykker

De multistribede viskestykker STRIPES er designet med udgangspunkt i den traditionelle damaskteknik og klassiske striber. De følges af matchende ÆGYPTEN køkkenhåndklæder, der fuldender årstidens udtryk i køkkenet. Der er også efterårstoner til badeværelset med STRIPE frotté i tre størrelser, hvor det enkle design vævet i kraftige bomuldsgarner giver en unik blødhed og lethed.

Poppy dug

Og det er ikke kun køkkenet og badeværelset, der skal have glæde af de dejlige efterårsnuancer. I GEORG JENSEN DAMASKs autumn/winter kollektion har POPPY damaskdugen fået tre nye, smukke farver, der er klar til at fuldende den gode stemning omkring efterårsbordet.

STRIPES viskestykker og ÆGYPTEN køkkenhåndklæder fås i farverne Lavender Mist, Driftwood og Storm, og prisen er 98,-. STRIPE frotté kommer i farverne Willow, Twilight Blue og Porcelain Blue og koster 100,- for 40 x 70 cm, 190,- for 50 x 100 cm, 290,- for 70 x 140 cm. POPPY-dugen kommer i farverne Beech, Harvest og Sea Fog til priser fra 820,- for størrelsen 140 x 205 cm og 760,- for størrelsen 165 x 165 cm.

POPPY og STRIPE frotté forhandles i GEORG JENSEN DAMASKs profilbutikker landet over og på damask.dk fra uge 32 – STRIPES viskestykker og ÆGYPTEN køkkenhåndklæder forhandles fra uge 38. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 75 52 27 00.

For yderligere information, billedmateriale og produktudlån til foto, kontakt venligst Maria Rasmussen på mra@primetime.dk, tlf. 31 31 16 81 eller Dorthe Thomsen på dot@damask.dk, tlf. 76 33 36 41.