Vælg sprog
BOURGOGNE // CÔTE DE BEAUNE  damaskdug
Før musen henover billedet for at zoome
BOURGOGNE // CÔTE DE BEAUNE  damaskdug
BOURGOGNE // CÔTE DE BEAUNE  damaskdug

BOURGOGNE // CÔTE DE BEAUNE damaskdug

Før DKK 1.390,00
DKK 1.112,00
Spar DKK 278,00
   På lager
Antal
20%
Vindugen er den oplagte gave til enhver vinelsker. Med de detaljerede kort kan du gå på opdagelse i nogle af verdens mest berømte vinregioner. Du kan bruge de dekorative kort til at lære mere om dine yndlings vine og –regioner, der giver masser af stof til samtale mellem vin-venner, under vinsmagninger og til middage. Du kan nemt finde lige præcis det slot eller den mark vinen i dit glas kommer fra og derved lære mere omkring regionen og opbygningen.

Denne dug er til vinelskeren, der gerne nyder vinene fra det sydlige Bourgogne og I særdeleshed de majestætiske hvide Bourgognevine, der kommer herfra. Hvis navne som Bâtard-Montrachet, Les Perriéres og La Truffiére får gang i smagsløgene, så må dette være din dug. Kortet er omhyggeligt tegnet af den anerkendte korttegner Sylvain Pitiot og viser detaljeret alle de berømte Grand Cru og Premier Cru marker, samt hvilke byer/kommuner, der hører under og er klassificeret som under den franske AOC vinlovgivning. Farverne på kortet henviser til de respektive markers kvalitetsklassifikation og er forklaret i tegnforklaringen på dugen. Bourgogne-området er i øvrigt blandt de dyreste landbrugsjorder i verden.

Kortet er designet og trykt til at passe på midten af bordet så hele kortet er synligt. Vindugene er udviklet i samarbejde med Marie Von Ahm, der er vinekspert og rådgiver for en lang række udenlandske vinbrands. Dugen er jacquardvævet i Ægyptisk bomuld og herefter digitalprintet samt overfladebehandlet så den skyr snavs og væsker. Læs mere om efterbehandlingen

Anvend et dugeunderlag, så dit bord står knivskarpt.

Dugen måler 140 x 280 cm, efter vask.Om Damaskduge med overfladebehandling:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld. Produktet er efterbehandlet, så det er beskyttet mod pletter og snavs.

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af duge, da det giver et glattere resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Duge med overfladebehandling kan bruges over en længere periode og tørres af med en klud da væsker lægger sig som perler på overfladen. Overfaldebehandlingen aftager ved vask, men opretholdes til efter 10-15 gange vask.

  • Kan stryges, men max på 150°C (2 prikker)Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os