Vælg sprog
BORDEAUX // PAUILLAC damaskdug
Før musen henover billedet for at zoome
BORDEAUX // PAUILLAC damaskdug
BORDEAUX // PAUILLAC damaskdug

BORDEAUX // PAUILLAC damaskdug

DKK 1.390,00
   På lager
Antal
Vindugen er den oplagte gave til enhver vinelsker. Med de detaljerede kort kan du gå på opdagelse i nogle af verdens mest berømte vinregioner. Du kan bruge de dekorative kort til at lære mere om dine yndlings vine og –regioner, der giver masser af stof til samtale mellem vin-venner, under vinsmagninger og til middage. Du kan nemt finde lige præcis det slot eller den mark vinen i dit glas kommer fra og derved lære mere omkring regionen og opbygningen.

Denne dug er til vinelskeren, der er vild med de store klassiske rødvine fra markerne på venstrebreden af floden Gironde i Bordeaux. Et område med nogle af verdens mest eftertragtede vine; Lafite Rothchild, Mouton Rothchild and Lynch-Bages, blot for at nævne et par stykker. Kortet er omhyggeligt tegnet af den anerkendte korttegner Alessandro Masnaghetti og indeholder alle de vingårde der er klassificeret som 1, 2, 3, 4 ,5 Cru slotte under den berømte 1855 Grand Cru klassifikation i ekstraordinære del af Bordeaux området.  Farverne på kortet viser hvilke marker, der hører til hvilke vinslotte og dette er beskrevet i tegnforklaringen på dugen.

Kortet er designet og trykt til at passe på midten af bordet så hele kortet er synligt. Vindugene er udviklet i samarbejde med Marie Von Ahm, der er vinekspert og rådgiver for en lang række udenlandske vinbrands. Dugen er jacquardvævet i Ægyptisk bomuld og herefter digitalprintet samt overfladebehandlet så den skyr snavs og væsker.  Læs mere om efterbehandlingen

Anvend et dugeunderlag, så dit bord står knivskarpt.

Dugen måler 140 x 280 cm, efter vask.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.