Udsigtslejlighed klædt i gråt


Gråt er klassisk og en stor del af den nordiske farveskala. Skal vi lave noget i en sikker farve, så skal vi lave det i gråt. Sikkert fordi vi tager naturen med os indenfor – og vejret er, som man også kan se på billederne – ofte gråt. At man har en grå indretning betyder ikke, at man ikke kan tilsætte farver. Mange kan godt lide en base af klassiske produkter, hvor man tilfører farve enten på en væg eller i form af accessories. Er du til grå, så er her flere gode bud på, hvordan du bruger farven i mange nuancer.

I denne lejlighed er den grå farve og de naturlige materialer taget med i alle dele af indretningen. Og i denne lejlighed giver det især mening fordi udsigten over Stockholm er usandsynlig smuk og interiøret derfor ikke skal tage alt opmærksomheden.

I stolen, fra Erik Jørgensen, kan man under FLECKED plaiden nyde Stockholms udsigt med en god kop kaffe. I sofaen tilfører FLECKED plaiden og PEARL puder blødhed til sofaens stramme linjer. Man skal ikke være bange for at sætte mange materialer sammen – slet ikke når tonerne er afrundede. Når man tænker på, at mixet her er uld, pels marmor, glas, stål keramik osv. – så fremstår alle elementer som én enhed.

Her er bordet dækket afslappet og hyggeligt. De mørke toner fra træet brydes af polstringen, tekstilerne og keramikken. De rå tallerkner i stentøj passer flot til hørservietten og det klassiske bestik. På bordets midte er de grønne løg og krydderurter samlet på en linje sammen med stearinlys og gentagelsen af de samme elementer giver bordet en flot helhed.

Badeværelset i smuk marmor er tilsat tekstiler i form af bademåtte, frotté og kimono. Det er altid en god idé at tilsætte tekstiler, planter, små krukker og evt. møbler, hvis der er plads, fordi badeværelser ellers ofte kan fremstå kølige og upersonlige på grund af de mange fliser.

Produkter
•  PEARL puder, Grey, Black og Brown
•  FLECKED plaid, Grey/Black og Brown/Grey
•  PLAIN serviet, Grey
•  DAMASK frotté bademåtte, Slate
•  DAMASK frotté, Slate
•  KIMONO, White

Baggrunden

Vi mener dansk design står stærkere når vi står sammen. At det er vores fælles tradition for godt design og håndværk, der gør, at vi bliver modtaget så godt ude i den store verden. Under temaet #thedanishhomestockholm afholdte vi, sammen med Erik Jørgensen, Montana, Louis Poulsen og Kay Bojesen en fælles event i Stockholm. Sammen med partnerne Elle Decoration SE og Eklund bød vi øvrig presse og samarbejdspartnere til en event i indre Stockholm. Vi havde af Eklund lånt den smukkeste lejlighed (med panoramaudsigt over Stockholm) og havde Pella Hedeby, stylist, til at give lejligheden en dansk indretning med et svensk twist.