Nattøj til børn

Broderi

Gør din pyjamas personlig

NYHED

Loungewear fra Forest kollektionen

Kombinér med

Sengetøj til børn

Nattøj til børn

Blødt og luksuriøst nattøj


Både pyjamas, shorts og skjortekjole er behageligt nattøj til børn i alle aldre. Bomulden er af den bedste kvalitet, og den er både let og åndbar. De forskellige percaledesigns er vævet af 100 % økologisk bomuld. Den damaskvævede pyjamas har et smukt og klassisk Facet-mønster. Alle styles har smukke og luksuriøse detaljer som bomuldspiping, indvendige franske sømme og stofbetrukne knapper.
Vores vævede designs til børn er hver især små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære, som kan gå i arv fra barn til barn og dermed få et langt liv.

 

Det særlige børnelogo


Alt nattøj til børn har vores særlige børnelogo broderet på brystet. Børnelogoet er et udsnit af vores ikoniske logo, som blev tegnet i starten af 1920’erne, og det består af to væverfugle siddende ved reden, som et symbol på det unge par, der samler fælles bo og skaber et trygt hjem for familien. Hjertet på logoet symboliserer barnet, som vi har bygget kollektionen op omkring.

 

Giv en gave, der holder længe


Nattøjet i vores loungewear-kollektion er en skøn og personlig fødselsdags- eller julegave, som barnet kan have glæde af i lang tid – og som efterfølgende kan gå i arv mellem familiens børn.