Vælg sprog

NYHEDER FRA GEORG JENSEN DAMASK


Georg Jensen Damask leverer nyt rekordregnskab

Designvirksomheden Georg Jensen Damask offentliggør i dag sit bedste regnskab nogensinde med en omsætningsfremgang på 22 procent.

Når Georg Jensen Damask i dag offentliggør sit årsregnskab for 2016-2017, viser det et bruttoresultat på 62,4 mio. kr. mod sidste års 54,4 mio. kr. Resultatet er landet på 16,3 mio. kr. før skat imod 11,3 mio. kr. året før og er dermed det bedste resultat i Georg Jensen Damasks 261 år lange historie.

Læs hele pressemeddelelsen her
Vores kollektion – vores fortid og nutid –

Som altid er essensen af kollektionen for AW17 klassisk og funktionelt design af den højeste kvalitet, hvilket er vores varemærke og hjertesag. Denne kollektion tilfører nye kapitler til vores designhistorie, der allerede indeholder mange designs af både nyere dato og velkendte klassikere, som har overlevet gennem generationer. Vi glæder os til at introducere AW17 og overraske dig med nye designs og give nyt liv til eksisterende designs fra vores kollektion.


Tag forskud på foråret med lyse farver og nemme hverdagstekstiler


Foråret er officielt over os – og selvom kulden har tag i os lidt endnu, er de første spæde tegn på en ny og lysere sæson begyndt at vise sig. De første forårsblomster titter allerede frem og folder deres farverige blade ud. Georg Jensen Damask byder foråret velkomment med to nye designs til køkken og bord, hvor klare kontraster og douche toner smukt komplementerer forårets farvespil.

Læs mere om POINTS viskestykker og SOLID dugRAIN – Cecilie Manz’ fortolkning af det klassiske, ternede viskestykkeRAIN er vævet i 100 % hør – et materiale Cecilie Manz er meget begejstret for. Hun har en forkærlighed for den naturlige hørfarve, som her er vævet med en hvid tråd for at skabe en levende og meleret overflade. Overfladen får selskab af Manz’ elegante streger i den klassiske køkkenblå farve, som giver et smukt samspil mellem det bløde og det grafiske. Et smukt design i al sin enkelhed, som fremstår elegante sammen på række og hver for sig.

Læs mere om RAIN viskestykkerne fra designer Cecilie Manz.
Elegant og uformel sommer med hør


At dække et bord og gøre sig umage, hvad enten det er for sig selv eller for sine gæster, er en glæde, der sætter stemningen omkring bordet. Et veldækket bord sætter nemlig ramme og stemning, og smitter automatisk af på det gode selskab til både hverdag og fest. Georg Jensen Damask lancerer nu den smukke PLAIN hørdug med tilhørende servietter, og sætter en satinvævet streg under, at det skal være både let og ligetil at dække et elegant middagsbord.

Læs mere om vores  PLAIN dug og servietter i 100% hør.Funktionelle hverdagsklassikere

BASE tasker er en nyhed i Georg Jensen Damasks kollektion, som udvider sortimentet af hverdagsaccessories, skabt med tanke for det behov i hverdagen, de skal opfylde. Som navnet indikerer, er BASE tasker designet med udgangspunkt i det basale hverdagsliv,  og består af to funktionelle og enkle designs, som selvfølgelig også tåler en tur i vaskemaskinen.

Læs mere om de nye BASE tasker
Eventyrligt bløde tekstiler  til familiens mindste

Til de helt små i familien har Georg Jensen Damask designet FADE, som et badehåndklæde med en lille hætte. FADE er skabt med et tosidet design, hvor den ene side er af blød og kæmmet frotté, der nænsomt tørrer den bløde barnehud.  Den anden side er tætvævet bomuld som holder godt på varmen. Materialet er stonewashed, hvilket giver et blødt og lettere rustikt udtryk.

Læs mere om alle de fine designs til familiens mindste
Nyt kløverdesign fra Georg Jensen Damask

Med en historie, der trækker sine tråde århundreder tilbage i tiden, sætter Georg Jensen Damask en dyd i, at forbinde det traditionelle med det moderne, og skabe tidløse smukke design, der holder år efter år. Derfor har Georg Jensen Damask allieret sig med den danske designer Rikke Hagen, og lancerer nu det smukke sengetøj CLOVER, som på elegant vis kombinerer historie og nutid.Læs mere om Rikke Hagens smukke design, CLOVER
Vores kollektion, vores arv


Hør er en del af vores oprindelse og vores stolthed. Tilbage i 1800-tallet vævede Georg Jensen Damask alt i hør. Nu præsenterer vi igen en hørvævet kollektion som en hyldest til vores fortid. Hør er en del af vores DNA, og den velkendte damaskvævede kvalitet er en bærende del af vores identitet. Begge har en stor plads i vores hjerter og i SS17 kollektionen.


BLOMSTER OG PÅSKEFARVER

Arkivet hos Georg Jensen Damask er fyldt med ikoniske klassikere og skønne retro-designs. Designs, som holder over tid og fortæller historier. Dette forår har Georg Jensen Damask derfor taget fat på en af de populære designs fra gemmerne, og relancerer blomsterdugen DAISY i en ny skøn sommerfarve.

Læs mere om DAISYElegant strik til kolde dage

Når kulden for alvor tager til, og det begynder at bide i kinderne udenfor, er der ikke noget bedre end at krybe sammen på sofaen under et lunt og blødt tæppe. Strik er af gode grunde populært, både som håndværk og som en del af indretningen. FLECKED, WAFFLE og PEARL er en serie af puder og plaider, som kan mikses på kryds og tværs.

Læs mere om den bløde og elegante strikkollektion
TO POPULÆRE KLASSIKERE I SMUKKE EFTERÅRSFARVER

De to designs til soveværelset, TRIPP og FACET, er blandt de mest populære klassikere i vores kollektion. FACET er designet af Jette Nevers, mens TRIPP er designet af vores egen Bent Georg Jensen. Begge designere var stærkt inspireret af geometriske former, og har hver især skabt et unikt og harmonisk design til soveværelset. Nu er de to designs lanceret i nye efterårsfarver, der er flotte både sammen og hver for sig.

Læs mere om de populære designs TRIPP og FACET
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os