Vælg sprog
BECKER 63 viskestykker Flint Grey
Før musen henover billedet for at zoome
BECKER 63 viskestykker Flint Grey
BECKER 63 viskestykker Flint Grey
BECKER 63 viskestykker Flint Grey

BECKER 63 viskestykker Flint Grey

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: John Becker

Et klassisk viskestykke med et elegant grafisk mønster som bærende designelement. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

Viskestykket er designet i 1963 af designer og væver John Becker. Det blev det første designede viskestykke i damaskkollektionen og har bevaret sin popularitet i kraft af sit tidløse mønster. Smukt alene, men også flot i kombination med andre mønstre eller ensfarvede viskestykker.

I farven Flint får viskestykket et meget stilfuldt udtryk, hvor grå og hvide farvetoner væver sig elegant ind i hinanden. Lige så fint i landkøkkenet som det moderne køkken.

Til BECKER viskestykket i farven Flint matcher EGYPT køkkenhåndklædet i farven Flint.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.