Vælg sprog
BASE taske
Før musen henover billedet for at zoome
BASE taske
BASE taske

BASE taske

DKK 390,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

En rummelig taske i en fantastisk bomuldskvalitet. Den er perfekt til en tur på stranden eller i sommerhuset. Stor nok til både håndklæder og dyner og med en lille lomme til mobil og nøgler.

Tasken er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den kraftige, slidstærke lærredsvævning har et flot meleret udtryk, som i kombination med det rustikke logo skaber et levende design til moderne hverdagsliv.

BASE fås også som toilettaske og pude.

I farven Dappled Blue er tasken med sin dynamiske blanding af mørke og mere sarte blå toner et smukt bud på funktionel hverdagsluksus, som endda tåler en tur i vaskemaskinen.

Tasken måler 60 x 41 x 30 cm.

Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os