Gæstehåndklæder

Kombinér med

Badehåndklæder

Kombinér med

Håndklæder

Gæstehåndklæder

Et gæstehåndklæde er både et stilfuldt supplement til indretningen og en helt særlig luksus til dine gæster. Den bløde frotté føles nænsom mod huden og har samtidig enestående tørreegenskaber, som kun bliver bedre over tid. Kvaliteter, dine gæster med sikkerhed vil sætte pris på, næste gang de er på besøg.

Stilfulde gæstehåndklæder er smukke elementer i indretningen og en særlig gestus til dine gæster. Bløde gæstehåndklæder på badeværelset viser omtanke og detaljesans. Og som gæst nyder man at tørre sine hænder i lækre frottéhåndklæder, som er særligt tiltænkt én selv. Forkæl dine gæster med bomuldsfrotté i den ypperste kvalitet næste gang, de er inviteret til middag. Eller forkæl dig selv med lidt ekstra luksus, der spreder glæde for hele familien i hverdagen. Skønne gæstehåndklæder er desuden også en god gaveidé – for eksempel som et alternativ til buketten næste gang, du skal bruge en værts- eller værtindegave. Eller som en betænksom gave til Mors dag eller Fars dag. Alle gæstehåndklæder er afdæmpede og tidløse i udtrykket, hvilket gør det nemt at matche dem med badeværelsets øvrige håndklæder, badehåndklæder, vaskeklude og bademåtter.

 

Mix og match

Gæstehåndklæderne i kollektionen fås i mange forskellige farver og kan hurtigt tilpasses din personlige stil. Det store farveudvalg gør det for eksempel nemt at matche håndklæderne med indretningen i resten af hjemmet. Skab en rød tråd gennem hele boligen eller mix og match mellem forskellige farver, indtil du finder din yndlingskombination. Føler du for at ændre udtrykket på dit badeværelse, er gæstehåndklæderne samtidig et nemt sted at starte. Og det er ofte i de små ændringer, forskellen ligger. Fokus på detaljer er med til at skabe hjemlig hygge og en indbydende atmosfære på badeværelset. Gæstehåndklæderne kan desuden nemt udskiftes alt efter humør og stil – en mindre ændring, som dog ofte viser sig at have stor indflydelse på badeværelsets udtryk.
Et lille tip: Som et alternativ til håndklædekrogen, kan du med fordel rulle gæstehåndklæderne sammen og placere dem dekorativt i en kurv eller på en hylde. Som en lille ekstra hverdagsluksus, der viser omtanke leder tankerne hen mod spa og velvære.

 

Frotté i køkkenet

Har du overvejet at gæstehåndklæder ikke behøver at være forbeholdt badeværelset? De gør sig også ganske godt i køkkenet som et blødt supplement til viskestykket. Gæstehåndklædernes gode tørreevne og praktiske størrelse gør dem oplagte til arbejdet i køkkenet, hvor der, ligesom på badeværelset, er behov for tekstiler i høj kvalitet. Du kan med fordel mixe og matche med kollektionens viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude og skabe en smuk rød tråd i køkkenets design. En detalje, der udstråler kvalitet og harmoni.

 

Vask og pleje

Vi anbefaler altid, at du lægger dine frottéhåndklæder i blød i koldt vand i 1 time, før de tages i brug første gang. Efter iblødsætningen vaskes håndklæderne ved 60°C. På denne måde opnår du den bedste sugeevne fra start, og proceduren medvirker ligeledes til, at løkkerne låser sig, hvilket minimerer risikoen for trådudtræk. Vi fraråder desuden altid at benytte skyllemiddel, når du vasker frotté. Skyllemidlet danner en hinde rundt om fibrene, hvilket medfører at tørreevnen reduceres.