Badeværelset

Få inspiration og idéer til, hvordan du kan indrette dit badeværelse med fokus på afslapning og velvære
NAVNEHÅNDKLÆDER
NAVNEFROTTÉ

Forkæl dig selv eller én du holder af med vores populære håndklæder med indvævet navn  
Georg Jensen Damask håndklæder

Lad bløde håndklæder skabe et strejf af luksus på badeværelset
SKAB WELLNESS PÅ BADEVÆRELSET
WELLNESS PÅ BADEVÆRELSET

Få tips til at genskabe den skønne spafølelse derhjemme  
DEN PERSONLIGE VENINDE- ELLER VÆRTINDEGAVE
DEN PERSONLIGE VÆRTINDEGAVE

En nem, men fin idé er, at lave din egen bodyscrub, som puttes i et flot glas  

SPASTEMNING PÅ BADEVÆRELSET

Bliv inspireret til, hvordan badeværelset kan indrettes, og hvordan du kan give rummet et friskt pust – uden det behøver at kræve en totalrenovering.
Få inspiration til, hvordan du skaber et rum, der både lever op til sit formål og samtidig passer til din personlige stil.
Ønsker du dig ægte wellness-vibes, er det for eksempel vigtigt at omgive sig med design af den bedste kvalitet.
Håndklæder, badehåndklæder, gæstehåndklæder, bademåtter og vaskeklude skal både have en høj sugeevne og et stilrent udtryk, der passer til den atmosfære, du ønsker at skabe.


INDRETNING AF BADEVÆRELSET

I modsætning til stue og soveværelse er badeværelset først og fremmest et funktionelt rum, som skal kunne danne rammen om morgen- og aftenrutiner.
Samtidig tilbringer vi efterhånden mere og mere tid på badeværelset, og derfor skal det være både rart, indbydende og i tråd med resten af hjemmet – gerne med et strejf af (hverdags)luksus.
Tekstiler som håndklæder, bademåtter og vaskeklude er nogle af badeværelsets vigtigste elementer, og det er samtidig dem, der kan ændre badeværelsets udtryk på øjeblik.  


WELLNESS-STEMNING PÅ BADEVÆRELSET

De fleste, der har oplevet den afslappende spaoplevelse, drømmer om at genskabe den igen derhjemme.
De bløde, lækre håndklæder, der indhyller kroppen i velvære, den rolige stemning, der indbyder til afslapning og ikke mindst de luksuriøse omgivelser, som danner rammen om det hele.
Selvom det kan lyde som en vanskelig opgave, kræver det ikke den helt store renovering at opnå den samme følelse derhjemme.
Badeværelsets tekstiler er funktionel pynt, som både faciliterer en stor del af luksusfølelsen alt imens, det ser smukt ud i indretningen.
I vores kollektion finder du lækre håndklæder, der er skabt med netop funktionalitet og smukt design for øje. I 100% bomuldsfrotté er du sikret et håndklæde med en god sugeevne og en blød og behagelig kvalitet.
Vores store farveudvalg er desuden fyldt med de smukkeste, nordiske nuancer og det er ingen sag at finde en farve, der matcher din personlige stil.
Gæstehåndklæder, badehåndklæder, vaskeklude og bademåtter er designet, så de kan matches på kryds og tværs.
Skab en rød tråd i samme farve, eller mix mellem forskellige farver for et friskt pust.