Vælg sprog
Bademåtte Slate
Før musen henover billedet for at zoome

Bademåtte Slate

DKK 290,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusiv mørkegrå bademåtte i 100 % ægyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet. Rendyrket hverdagsluksus for fødderne på badeværelset, hvor måtten er uundværlig som badeforligger eller som blødt underlag ved vasken. Bademåtten udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

I den smukke gråsorte skiferfarve er bademåtten et raffineret bud på en praktisk tidløs farve, der giver lidt tyngde på badeværelset, og den lækre frottékvalitet bliver kun bedre, jo mere den bruges. Farven er samtidig let at kombinere med den øvrige kollektion, der både byder på klassiske og sæsonaktuelle farver.

DAMASK TERRY serien er skabt af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker, der også fås som badehåndklæde, badelagen, håndklæde, gæstehåndklæde og vaskeklud.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.