Vælg sprog
BADELAGNER
Før musen henover billedet for at zoome
BADELAGNER
BADELAGNER
BADELAGNER

BADELAGNER

DKK 530,00


   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Det eksklusive badelagen i 100 % ægyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet er velvære for krop og sjæl. En ultimativ luksus, både efter badet, på liggestolen i haven og ved stranden eller poolen. Badehåndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

DAMASK TERRY serien er skabt af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker, der også fås som badehåndklæde, bademåtte, håndklæde, gæstehåndklæde og vaskeklud.

Det lækre, tykke badelagen er wellness og forkælelse til alle tider og bliver kun bedre, jo mere det bruges. Vælg mellem flere klassiske farver, der let kombineres med den øvrige kollektion.

Badelagnerne vejer 610 gr/m2 og er vævet af 100% dobbelt-tvundne, kæmmede bomuldsgarner.

Str. 104 x 150 cm.Om Damask-frotté:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide frottéprodukter tåler 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler du lægger produktet i koldt vand i ca. 1 time og derefter vask ved 60°C. Det vil få løkkerne til at låse sig minimere risikoen for trådudtræk.

  • Oplever du på et tidspunkt trådudtræk kan du blot klippe tråden af. Håndklædet er vævet så tæt, at det ikke vil løbe, men blot låse sig selv.

  • Ønskes bløde håndklæder, anbefales tørretumbling.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os