Badekåber til børn

Vores bløde og lune frottébadekåbe til børn er perfekt til stranden, til ferien eller efter badet derhjemme. Den tykke badekåbe har en stor og dejlig hætte samt lommer, og den varmer og omslutter barnets krop på en tryg og hyggelig måde. Badekåben er vævet af 100 % økologisk bomuld og findes i en række fine farver.
TERRY badekåbe med hætte til børn Rose
Økologisk bomuld
Vælg variant for lagerstatus
TERRY badekåbe med hætte til børn Misty Blue
Økologisk bomuld
Vælg variant for lagerstatus
TERRY badekåbe med hætte til børn Ler
Økologisk bomuld
Vælg variant for lagerstatus

Blød bomuldsfrotté


Vores badekåbe med hætte er vævet af en kraftig økologisk bomuldsfrotté, der bare bliver blødere og lækrere efter vask og brug. Morgenkåben har bomuldskantebånd på de indvendige syninger – en eksklusiv detalje, som skaber ekstra komfort.

Tørrer og varmer efter badet


Badekåben har flere egenskaber, da frottéen både suger vand og samtidig holder barnet lun efter en tur i havet, i poolen eller badet derhjemme. Den bløde morgenkåbe til børn kan også bruges som en dejlig weekenduniform på afslappende dage derhjemme uden planer.

Perfekt gaveidé

 
Den luksuriøse badekåbe til børn er en perfekte gave, som passer til mange anledninger. Badekåben er en fin og personlig julegave eller fødselsdagsgave, som barnet kan have glæde af i lang tid – og som virkelig bliver brugt meget. Badekåbens gode kvalitet betyder, at den kan arves videre mellem familiens børn.