Vælg sprog
Badehåndklæder Light Grey
Før musen henover billedet for at zoome
Badehåndklæder Light Grey
Badehåndklæder Light Grey

Badehåndklæder Light Grey

DKK 350,00
   På lager
Antal
Georg Jensen Damask

Eksklusivt badehåndklæde i den smukkeste lysegrå farve og 100% egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet, der sikrer velvære for krop og sjæl. En luksus, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde. Badehåndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel.

Farven Light Grey er inspireret af en klassisk nordisk farveskala, som gør det grå badehåndklæde til et stilfuldt element i indretningen. Den lysegrå farvenuance er flot i et monokromt, minimalistisk bademiljø, men mindst lige så lækker i selskab med farver. Og så er badehåndklædet yderst elegant sammen med naturmaterialer, der understreger den sanselige oplevelse. Det lækre, tykke badehåndklæde er skøn wellness i hverdagen og bliver kun bedre, jo mere det bruges.

DAMASK TERRY serien er skabt af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker, der også fås som badelagen, bademåtte, håndklæde, gæstehåndklæde og vaskeklud.

Mål: 70 x 140 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.