Vælg sprog
BABY SQUARE hættefrotté
Før musen henover billedet for at zoome
BABY SQUARE hættefrotté
BABY SQUARE hættefrotté

BABY SQUARE hættefrotté

DKK 440,00
   På lager
Antal
Et elegant hættehåndklæde i delikat design og 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld til familiens mindste. Den fineste hverdagsluksus, som svøber barnet i silkeblød komfort efter badet eller på en kølig morgenstund.

BABY SQUARE hættehåndklædet er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. På hætten er vævet en lille fin perlekant foruden et sandfarvet logo, og takket være størrelsen vil de mindste i familien have glæde af håndklædet i lang tid.

I kraft af farven, en smuk og afdæmpet Off-white kombineret med sandfarvede detaljer, er BABY SQUARE et helt klassisk babyhåndklæde, som favner både dreng og pige i den ypperste luksus og tager sig ualmindelig elegant ud på badeværelset.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.